Gotovinski nalozi

Gotovinsko poslovanje

Poslovanje s gotovinom (polaganje/podizanje gotovog novca na/s transakcijskog računa) Banka svojim klijentima omogućava u poslovnoj mreži Banke i FINA-e.

Naplata u gotovom novcu u korist računa rezidenta i nerezidenta obavlja se sukladno važećim zakonskim propisima. Za naloge gotovinskih uplata u poslovnoj mreži Banke i FINA-e i uplate putem samoposlužnih uređaja Banke, Banka odobrava račun Poslovnog subjekta na dan primitka gotovog novca, odnosno najkasnije sljedeći radni dan.

Dnevno noćni trezor

Dnevno noćni trezor je samoposlužni uređaj putem kojeg je polaganje gotovine na transakcijski račun omogućeno neovisno o radnom vremenu poslovnica. Ovisno o vrsti uređaja, polaganje gotovine omogućeno je korištenjem spremnika i/ili sigurnosnih vrećica.

Prednosti korištenja dnevno-noćnog trezora:

  • dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu
  • ušteda vremena

Gotovinsko poslovanje u stranoj valuti

Poslovanje gotovinom u stranoj valuti (polaganje gotovine na transakcijski račun i podizanje gotovine s transakcijskog računa) Banka svojim klijentima omogućava u poslovnoj mreži Banke.

Poslovni subjekt rezident pri pologu strane gotovine s osnove naplate izvoza uz gotovinu podnosi i propisanu dokumentaciju za ovu vrstu posla. Ukoliko poslovni subjekt ne raspolaže propisanom dokumentacijom Banka će preuzeti gotovinu na privremeni depozit, te će klijent sredstvima moći raspolagati nakon dostave potrebne dokumentacije.

Trebamo Vaš pristanak za nastavak

Stranice Karlovačke banke d.d. koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam samo neophodne kolačiće.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih, funkcionalnih i marketinških kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam sve kolačiće.
Ako želite promijeniti postavke kolačića kliknite Postavke kolačića.
Saznajte više: Pravila korištenja kolačića