Usluga sigurnog plaćanja

Karlovačka banka putem 3D Secure usluge, omogućuje svim korisnicima Visa kartica sigurniju kupnju putem Interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice. Korištenje ove usluge se ne naplaćuje, a korisnici ne trebaju imati poseban softver na svojim računalima.

Prilikom kupnje na internetskom prodajnom mjestu koje podržava ovu uslugu, korisnik aktivira 3D Secure uslugu putem mCard funkcionalnosti (autorizacija transakcije PIN-om ili biometrijom), a koju je ranije ugovorio u Banci.

Internetsko prodajno mjesto koje podržava 3D Secure uslugu označeno je prepoznatljivim logom Visa Secure.

 

U slučaju da korisnici obavljaju kupnju putem internetskih prodajnih mjesta koja nemaju zaštitu putem 3D Secure usluge, preporuka Banke je  da prije kupnje detaljno prouče uvjete plaćanja te da se za sva pitanja obrate izravno tim prodajnim mjestima.

Karlovačka banka ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu plaćanjem karticama na internetskim prodajnim mjestima koja ne podržavaju 3D Secure uslugu odnosno koja nemaju oznaku sigurnog plaćanja.

 

 

Trebamo Vaš pristanak za nastavak

Stranice Karlovačke banke d.d. koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam samo neophodne kolačiće.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih, funkcionalnih i marketinških kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam sve kolačiće.
Ako želite promijeniti postavke kolačića kliknite Postavke kolačića.
Saznajte više: Pravila korištenja kolačića