Sefovi

U širokoj ponudi bankarskih proizvoda i usluga, Karlovačka banka svojim klijentima nudi i uslugu najma sefa – praktičnu uslugu koja pruža sigurnost, slobodu kretanja i miran san.

Uz potpunu diskreciju i sigurnost Vaše imovine nudimo uslugu privremenog ili trajnog čuvanja dragocjenosti i vrijednih predmeta, važnih dokumenata, vrijednosnih papira, rezervnih ključeva i dragih stvari, čineći time Vaš život bezbrižnijim.

Iznajmite sef pretinac – naš sigurnosni sustav jamči 24-satnu zaštitu.

Naknade za najam sefa ovise o veličini pretinca i dužini najma.

Sef je pretinac ugrađen u posebno čuvan i zaštićen prostor u Banci koji se iznajmljuje sa svrhom pohrane predmeta ili dokumenata.

Sadržaj sefa određuje korisnik. Banka ne utvrđuje i ne evidentira sadržaj niti vrijednost predmeta pohranjenih u sef. U sef se mogu pohraniti dragocjenosti, numizmatičke, filatelističke i druge zbirke, razni ključevi, štedne knjižice, vrijednosni papiri, različiti dokumenti i sl.

U sef se ne smiju pohraniti predmeti i stvari koje mogu ugroziti sigurnost djelatnika i prostorija Banke ili oštetiti sefove i njihov sadržaj (zapaljivi i radioaktivni predmeti, eksploziv) te predmeti podložni kvarenju ili raspadanju (hrana i sl.), nedozvoljene tvari (droga i sl.), oružje i dr.

Sefove možete iznajmiti u Poslovnici Centrala, I. G. Kovačića 1, Karlovac.

Opće informacije_sefovi

Trebamo Vaš pristanak za nastavak

Stranice Karlovačke banke d.d. koriste kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam samo neophodne kolačiće.
Ako prihvaćate upotrebu neophodnih, funkcionalnih i marketinških kolačića i želite nastaviti, kliknite Prihvaćam sve kolačiće.
Ako želite promijeniti postavke kolačića kliknite Postavke kolačića.
Saznajte više: Pravila korištenja kolačića